top of page

brainstormEN, feedback nODIG of mental support?

Wij zijn er voor jou!

FullSizeRender 2.jpg

Vind je het ook zo vervelend om alles op je eentje te bedenken?  Let's talk!

Als ondernemer draag je veel verschillende petten en is het soms nodig om je vraagstukken en dilemma's met de juiste personen te bespreken.

Een coaching call is een combinatie tussen coaching en consultancy (advies) afhankelijk van je vraag. Naast brainstormen kan je tijdens een coaching call ook terecht voor gerichte vragen over finance, marketing of ondernemerschap. Hieronder geven we wat extra uitleg! 

hello!

IMG_3442 (1).jpg

1-1 coaching call 

60 min.

175 euro excl. btw

waar kunnen wij je mee helpen?

Instagram Marketing
 

Of je nu al eeuwen op Instagram actief bent of nog maar net gestart, je komt vaak obstakels tegen. Je weet niet zeker hoe je het moet aanpakken of misschien wil je gewoon even brainstormen over een idee dat je hebt. In een coaching call helpen we je graag verder en denken we mee na hoe we je online verhaal kunnen optimaliseren!

Finance
 

Heb je het gevoel dat je heel hard werkt maar op het einde van de maand amper iets overhoudt? Vind je het moeilijk in te schatten of je die extra kost nu zou maken of net niet? Ben je volop bezig met je prijszetting maar weet je niet of je een correcte prijs vraagt? Dan helpt Lies je graag verder in een coachingsgesprek. Ze helpt je door mee een oplossing te zoeken en geeft eventueel advies waar nodig.

Ondernemen

Zowel Sarah als Lies hebben beiden de transitie van werknemer naar zelfstandige doorgemaakt. Een weg die niet altijd evident is en veel vragen met zich meebrengt. Zit je met vragen rond ondernemerschap, weet je niet of je de stap naar zelfstandige zou zetten? Dan helpen we je graag verder tijdens een gesprek om duidelijkheid te krijgen zodat je weer verder kan. Zowel praktische vragen als vragen over motivatie en mindset kunnen aan bod komen.

vanaf 499 euro excl. btw

Dit is voor jou als je

  • Gerichte vragen hebt

  • Gemotiveerd wilt worden

  • Een extra opinie kan gebruiken

  • Wilt brainstormen met een gelijkgestemde

  • 1-1 verder geholpen wilt worden

Dit is niet voor jou als je

  • Een online programma nodig hebt

  • verwacht dat één gesprek complexe vraagstukken zal oplossen

  • Je hele algemene / grote vragen hebt (en waarschijnlijk beter een online cursus volgt)

bottom of page