boeken

master your mindset_ the social club.png

Master you mindset

michael pilarczyk

Master Your Mindset Leef Je Mooiste Leven gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. De combinatie van beide aspecten maakt dit boek uniek.

bestel hier

the lean startup_the social club.jpg

The lean startup

eric ries

In dit boek lees je alles over de principes en technieken van de Lean Startup. De methode is ontworpen om je te leren hoe je een startup opbouwt. Het biedt daarnaast manieren om een bedrijf met de grootst mogelijke snelheid op te schalen en te laten groeien.

bestel hier 

4uurwerkweek_thesocialclub.jpg

Een werkweek van 4 uur

timothy ferris

Dit revolutionaire boek wijst je de weg naar een nieuw leven van weinig werkuren, veel vrije tijd en geld in overvloed, of je nu een overwerkte bediende bent of een ondernemer die klem zit in het succes van zijn bedrijf.

bestel hier 

de winnaarseconomie_thesocialclub.jpg

De winnaarseconomie

Koen de leus

In dit boek beschrijft Koen De Leus de radicaal veranderende economie en onderzoekt hij wie wat te winnen of te verliezen heeft. Hij ging daarvoor te rade bij tientallen topondernemers en beleidsmakers uit binnen- en buitenland.

bestel hier

blogboek_thesocialclub.jpg

Blogboek

kelly deriemaeker

Of je nu plannen hebt om jouw droomblog uit de grond te stampen of vindt dat jouw bloggoesting een flinke boost kan gebruiken: het Blogboek bundelt alle kennis die longtime blogster Kelly Deriemaeker de afgelopen veertien jaar verzamelde.

bestel hier

Denk-groot-amp-word-rijk_the social club

Denk groot en word rijk

napoleon hill

Vastberadenheid, doelgerichtheid, weten wat men wil, niet opgeven en een brandend verlangen zijn de tools die je nodig hebt om tot het grote geld te komen. 

bestel hier

volg ons op instagram