top of page

FACE YOUR FINANCE

Personal 1-1 Coaching Program

Face Your Finance is een persoonlijk 1-1 coachingsprogramma  waarin we samen met jou inzicht verwerven in je eigen cijfers, je prijszetting optimaliseren en je verdienmodel bestuderen. Je eindigt met inzicht, overzicht én financiële rust!

Business

FundamentalS

Voor ondernemers die

écht vooruit willen

3.png

Heb jij een zaak die goed draait, maar merk je dat je nood hebt aan meer financieel overzicht en een gefundeerde prijszetting? Dan Is het Face Your Finance traject waarschijnlijk iets voor jou. We merken dat veel ondernemers nood hebben aan financiële helderheid en een duidelijk plan waarmee ze hun winst stapsgewijs kunnen verhogen.

Loop jij als ondernemer wel eens tegen onderstaande obstakels aan?

1.

Je werkt hard, maar houdt aan het einde van de maand onvoldoende over.

2.

Je hebt nood aan structuur en inzicht in je cijfers waardoor je in alle rust kan ondernemen.

3.

Je vindt het moeilijk om een juiste prijs te bepalen voor je dienst of product. Je houdt hierbij geen rekening met je financiële doelen en kostenstructuur.

4.

Je vind het soms moeilijk om je prijs te vragen en geeft regelmatig deals of kortingen om dit te compenseren.

5.

Je hebt het gevoel dat je er altijd alleen voor staat en hebt geen nood aan online cursussen of groepsprogramma's, maar wilt echt persoonlijke begeleiding en een klankbord om je cijfers op orde te krijgen.

We weten hoe DAT voelt...

In de afgelopen jaren zagen we veel ondernemers worstelen met hun cijfers en omzet. 

 

We vonden het dan ook nodig om een traject te ontwikkelen dat ondernemers zoals jij helpt om zelf de teugels in handen te nemen zodat ze eindelijk winstgevend en vanuit rust kunnen ondernemen.

D410A97A-DFA2-4BBE-B824-28B50C7053F0.JPG

Hoe zou je je voelen als dit de realiteit was...

1.

Je begrijpt hoe ons belastingssysteem in elkaar zit en weet daardoor beter wat je allemaal zal moeten betalen op het einde van de rit.

2.

Je hebt inzicht in je cijfers. Je weet wat er binnenkomt en wat je kosten zijn waardoor je altijd kan bijsturen waar nodig.

3.

Je kan je prijzen bepalen op basis van je kostenstructuur waardoor je zelfzeker je onderbouwde prijzen aan je klanten kan communiceren.

4.

Je bent in staat om financiële doelen op te zetten en te bereiken omdat je weet hoe je financiële structuur in elkaar zit.

5.

Je kan vanuit rust beslissingen nemen en investeringen doen voor je bedrijf omdat je weet wat jouw bedrijf kan dragen.

Hoe ziet het traject er juist uit?

Module 1

Module 1

Visual Chart Page Iteration 5.png

jij krijgt:

  • Een werkdocument met alle informatie en oefeningen die je nodig hebt + een Excel-document dat gemakkelijk leest en werkt om je cijfers te blijven opvolgen na het traject.

  • Persoonlijke 1-1 begeleiding in de vorm van 2 coachingsgesprekken van 1,5 uur waarin we samen aan de slag gaan en je het nodige advies krijgt.

  • Feedback op oefeningen via mail.

4D121BF0-C899-4BB8-BCC8-C919B0C5B3CB.JPG

​Lies begeleidt jou gedurende het volledige traject om samen inzicht te krijgen in jouw cijfers.

Het traject duurt 2-4 weken. Je kiest zelf of je eventueel sneller wilt gaan of juist meer tijd wilt nemen.

 

Dit traject is voor jou als:

 

Je graag persoonlijk begeleid wordt om een sterk financieel plan voor je bedrijf uit te rollen.

 

Je inzicht wilt in je inkomsten, uitgaven en cashflow.

Je duidelijke financiële doelen wilt stellen zodat je weet waar je de komende maanden en jaren naartoe werkt.

Je onderbouwde prijzen wilt opzetten voor je bedrijf waar je 100% achter staat.

Je graag een rechterhand hebt die jou helpt bij het begrijpen van je cijfers en prijzen zodat je niet alles alleen moet uitzoeken.

Dit traject is niet voor jou als:

Je geen interesse hebt om meer omzet te genereren en inzicht te verwerven.

Je zelf geen actie wilt ondernemen en verwacht dat alles voor jou gedaan wordt.

Je liever alleen aan de slag gaat.

wie is jouw coach?

LIES 

 

Lies behaalde haar master Handelsingenieur aan de KU Leuven en besloot hierna voor een stage naar het buitenland te vertrekken. Na een eerste werkervaring in Shanghai, ging ze aan de slag bij een start-up als vertegenwoordiger. Een jaar later werkte ze als Area Sales Manager bij BNP Parisbas Fortis Factor. Met behulp van een coach, slaagde ze erin om op korte tijd grote stappen vooruit te zetten. Al snel werd het voor haar duidelijk dat ze  als zelfstandig content creator en business consultant wilde werken.

"Ik ontdekte redelijk snel dat ik nood had aan een job waar ik energie van krijg. Voor mij is dat oa mezelf verdiepen in cijfers. Meten is weten. Maar iedereen is anders. Daarom vind ik het erg waardevol om je prijzen te gaan zetten op basis van je eigen levensstijl. Daarnaast hou ik van een sterke branding & stijlvolle lay-out. Daar wordt iedereen toch gewoon vrolijk van?"

6E9DC6F5-4C8E-4D45-8DC4-EB5CA43AAED8 (1).JPG

WAT IS DE KOSTPRIJS?

1 x 1999 EUR

Op deze manier betaal je 1 keer 1999 EUR (excl BTW). Het voordeel van deze eenmalige betaling?

Je kan hier ook gebruik maken van de KMO-portfeuille en ontvangt zo tot 30% korting. Hierdoor betaal je slechts 1399 EUR voor het volledige coaching traject.

3 x 666 EUR

Heb je financieel wat meer ademruimte nodig? Dan kan je ervoor kiezen om in 3 keer te betalen. Elke maand betaal je op die manier 666 EUR (excl BTW) gedurende 3 maanden. Deze termijnbetalingen starten vanaf het moment waarop je je inschrijft.

Banner - TSC-2.png

The Social Club is een geregistreerd dienstverlener bij het Vlaams Gewest voor opleiding.  Hierdoor kan je beroep doen op de kmo-portefeuille*, een maatregel waardoor je als ondernemer financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren.

Voor ons (re)Build Your Business traject kan je gebruik maken van deze steun.
Wens je korting via KMO-portefeuille te ontvangen?


Schrijf je in voor het traject en kies de betaalmethode 'betalen op factuur'. Stuur vervolgens een e-mail naar team@jointhesocialclub.be met jouw naam, adres en BTW-nummer en dan helpen we je graag verder. Opgelet: Je kan enkel gebruik maken van de subsidie wanneer het inschrijvingsgeld in één keer betaald wordt. Je kan bij gebruik van de KMO-portefeuille dus geen beroep doen op de termijnbetalingen.


* Jouw onderneming komt in aanmerking voor financiële steun indien
je voldoet aan deze voorwaarden. Het BTW-bedrag wordt
 niet gesubsidieerd.

Registratienummer: DV.O244962

Maak gebruik van de KMO-portefeuille

en ontvang tot 30 % korting.

bottom of page