top of page

face your finance

Personal 1-1 Finance Program

Face Your Finance is een persoonlijk 1-1 coachingsprogramma  waarin we samen met jou aan de slag gaan om je financiële structuur in kaart te brengen, je prijzen te berekenen en meer omzet te realiseren. Klaar om te vragen aan je klanten wat je waard bent?

Business

FundamentalS

Voor ondernemers die

écht vooruit willen

MOCK-UP Face your finance.png

Ondernemen is een groot avontuur waar ontzettend veel bij komt kijken, zeker op financieel vlak. We krijgen vaak te horen dat jouw finance belangrijk is voor je bedrijf, maar waar leren we hoe we dat juist in de praktijk moeten omzetten? Het is van cruciaal belang om je financiën te structureren en optimaliseren. Op die manier weet jij exact waar je staat en leer je hoe je je omzet stapsgewijs kan verhogen.

Loop jij als ondernemer wel eens tegen onderstaande obstakels aan? 

1.

Je bepaalt je prijzen op gevoel of op basis van je concullega's en hebt geen idee hoe je dit eigenlijk het beste aanpakt.

2.

Je werkt de klok rond maar houdt op het einde van de maand niet voldoende over.  

3.

Je hebt geen duidelijk overzicht van je inkomsten en uitgaven waardoor je je onrustig voelt en wilt meer duidelijkheid hierover.

4.

Je wordt overspoeld door alle informatie online en wilt graag stap voor stap aan de slag om jouw business financieel gezond te maken.

5.

Je hebt het gevoel dat je er alleen voor staat en hebt geen zin in online cursussen of groepsprogramma's, maar wilt echt persoonlijke begeleid worden bij het bepalen van je uurtarief.

6.

Je bent nog maar net gestart en vindt het moeilijk om juiste prijzen te zetten en financiële doelen op te stellen.

We weten hoe DAT voelt...

Het is ook daarom dat we besloten hebben om een financieel traject te ontwikkelen dat ervoor zal zorgen dat je controle krijgt over de financiën van je business zodat je ook je omzet kan verhogen.

 

Face Your Finance is een 1-1 coachings- en adviesprogramma waarin je samen met Lies stap voor stap je kostenstructuur opstelt en je gewenst uurtarief berekent.

IMG_3442 (1).jpg

Hoe zou je je voelen als dit de realiteit was...

1.

Je hebt een sterk financieel plan waardoor je weet waar je voor staat en waar je de komende maanden en jaren naartoe werkt. 

2.

Je weet exact hoeveel je omzet bedraagt en wat je zelf investeert in je business. Je hebt een duidelijk overzicht over het bedrag dat je opzij zet voor belastingen en sociale bijdragen.

3.

Je bepaalt je prijzen vanuit een correcte berekening die past bij jouw bedrijf en de waarde die je kan bieden. Bovendien kan  je duidelijk verantwoorden waarom dat je uurtarief is.

4.

Je hebt duidelijke financiële doelen en hebt een duidelijk zicht op hoe je je omzet kan verhogen.

5.

Je voelt je gesteund want je hebt een coach aan je zijde die gespecialiseerd is in finance.

Hoe ziet het traject er juist uit?

Module 1

Module 1

Visuele tijdslijn -Face Your Finance (2)

jij krijgt:

  • Een werkdocument en templates in Excel met alle informatie en oefeningen die je nodig hebt.

  • Persoonlijke 1-1 begeleiding in de vorm van 2 coachingsgesprekken. Telkens na de voorbereiding van een bepaald onderdeel vindt er een coachingscall plaats waarin we samen aan de slag gaan. 

  • Feedback op oefeningen via mail.

IMG_3348.jpg

​Lies begeleidt jou gedurende het hele traject bij het optimaliseren van je finance.

Het traject duurt 4 weken. Je kiest zelf of je eventueel sneller wilt gaan of juist meer tijd wilt nemen.

 

Dit traject is voor jou als:

 

Je graag persoonlijk begeleid wordt bij het optimaliseren van je finance en wil leren om de juiste prijzen te zetten.

 

Je overzicht en controle wilt over je finance.

Je duidelijke financiële doelen wilt stellen zodat je weet waar je de komende maanden en jaren naartoe werkt.

Je grote stappen vooruit wilt nemen op een gestructureerde manier.

Je financiële templates wilt gebruiken om je financiën blijvend te monitoren en optimaliseren.

Dit traject is niet voor jou als:

Je geen interesse hebt om je finance te optimaliseren en je omzet te verhogen.

Je zelf geen actie wilt ondernemen en verwacht dat alles voor jou gedaan wordt.

Je liever alleen aan de slag gaat.

wie is jouw coach?

LIES 

 

Lies is sinds de middelbare school al gefascineerd door wiskunde en werkte altijd graag met cijfers. Ze behaalde haar master Handelsingenieur aan de KU Leuven en besloot hierna voor een stage naar het buitenland te vertrekken. Na een eerste werkervaring in Shanghai, ging ze aan de slag bij een start-up als vertegenwoordiger. Een jaar later verkocht ze als Area Sales Manager bij BNP Parisbas Fortis Factor financiële producten; Ze ging niet veel later aan de slag als zelfstandig business consultant. Ondertussen hielp ze al vele ondernemers bij het optimaliseren van hun finance en verhogen van hun omzet.

Lies.jpg

Wat is de prijs?

Huidige prijs

De prijs bedraagt 799 euro excl. btw voor het volledige traject. Je kan nog genieten van deze prijs wanneer je dit traject boekt voor 31 oktober 2021. Indien je boekt in oktober, kan je in november of december opstarten. Als je na deze datum boekt, gelden de nieuwe prijzen en kan je pas vanaf januari 2022 van start gaan.

Prijs vanaf 2022

De prijs vanaf volgend jaar is 1499 euro excl. btw. Je kan er ook voor kiezen om dit traject binnen het (re)Build Your Business traject te volgen dat loopt van januari 2022 t.e.m. mei 2022.

bottom of page