top of page

FOLLOW-UP

Private Business Coaching

IMG_6224.jpg

Volgde je reeds coaching bij The Social Club? Dan zijn onze opvolging coaching calls iets voor jou! Je hebt ondertussen ervaren hoe business coaching jezelf en jouw onderneming kan vooruit helpen en je bent ervan overtuigd dat coaching calls op regelmatige basis jouw de nodige boost geven om te blijven groeien. Door per kwartaal of per maand met ons een videocall in te plannen, kies je ervoor om je onderneming verder uit te bouwen.

Zin in blijvende ondersteuning, een klankbord, advies én de nodige support? We've got you covered!

BASIC

Private business coaching bestaande uit 1 coaching call (60 min) per kwartaal

+ feedback via mail

150 euro/call (excl btw) ipv 175 euro/call

PREMIUM

Private business coaching bestaande uit 1 coaching call (60 min) per maand

+ feedback via mail

125 euro/call (excl btw) ipv 175 euro/call

PRAKTISCH

Wanneer je een follow-up boekt, krijg je een link toegestuurd om je coaching calls in te plannen. Jij kiest zelf over welk topic de coaching call zal gaan. Elke business is anders en iedere ondernemer heeft nood aan begeleiding op maat.

Heb je het volgende maand of volgend kwartaal drukker dan anders en kan je moeilijk tijd vrijmaken? No worries, je hebt altijd de mogelijkheid om de coaching calls op te sparen en op een later tijdstip op te gebruiken.

Wij zijn ervan overtuigd dat een coaching call pas nuttig kan zijn indien je zelf beslist om aan je business te werken en er dus voor kiest om business coaching te volgen. Daarom is onze follow-up formule maandelijks opzegbaar door een e-mail te sturen naar team@jointhesocialclub.be.

Wij kijken ernaar uit om samen met jou je business verder mee vorm te geven en uit te bouwen tot een gezonde, winstgevende business waar jij je helemaal goed bij voelt.

IMG_6219.jpg
bottom of page