BOHEMIAN NETWERK BRUNCH

Leer andere ondernemers kennen in een gezellige en ontspannen sfeer!

Gedaan met traditionele, stijve netwerk events! Op 3 april organiseren wij een fijne netwerkbrunch in Kruul te Leuven. Who's in?

WAT IS HET JUIST?

Om 10u schuiven we samen in een beperkte groep gezellig aan tafel om te genieten van een heerlijke brunch.
 
Tijdens het eten kan je praten met andere ondernemers en elkaar op een ontspannen manier leren kennen. Lies en Sarah leiden alles in goede banen!
Na het eten leer je in kleine groepjes elkaars zaak beter kennen en worden er ideeën en ervaringen uitgewisseld over populaire topics in de ondernemerswereld.  
Om 13u sluiten we het event af.

IMG_20190704_213308_698.jpg
IMG_6355.jpg

is dit voor mij?

Of je nu een ervaren ondernemer bent die al al 10 jaar bezig is of net gestart bent in bijberoep, je bent van harte welkom!
 
Het is altijd waardevol om andere ondernemers te leren kennen. Je krijgt de kans om nieuwe contacten te leggen en om met gelijkgestemden te praten die helemaal begrijpen hoe het is om te ondernemen.
Vind je het toch wat eng? Geen probleem! Bijna alle deelnemers hebben elkaar nog nooit ontmoet dus het is voor iedereen wat spannend. Wij zorgen ervoor dat je goed ontvangen wordt zodat jij je hierover geen zorgen hoeft te maken.

waar gaat de brunch door?

De brunch zal doorgaan in KRUUL te Leuven. Dit is het prachtige gebouw van DMOA Architecten. We genieten van onze brunch met een prachtig uitzicht over Leuven. 
Meer info over de locatie vind je hier.

Pink and Blue Motivational Education Landscape Poster.png
BOHEMIAN BRUNCH - Menu -2.png

menu & prijs

Het menu zie je hiernaast beschreven en er is voor ieder wat wils! Naast deze heerlijke gerechten krijg je warme en koude dranken aangeboden.
De prijs voor de brunch en het netwerk bedraagt 75 euro exclusief btw en is 100% aftrekbaar.

wie doet de begeleiding?

Wij zijn Sarah en Lies en graag ontvangen we jou met open armen zodat jij op een ontspannen manier kan deelnemen aan de gesprekken tijdens de brunch en in kleinere groepjes.
Wij vinden het belangrijk om ondernemers dichter bij elkaar te brengen door in te zetten op een toegankelijk en kleinschalig event waar iedereen welkom is.
Wij kijken alvast uit naar jouw komst!

IMG_6447.jpg