top of page

NETWERK LUNCH

Leer andere ondernemers kennen in een gezellige en ontspannen sfeer!

Gedaan met traditionele, stijve netwerk events! Na een succesvolle editie in april, organiseren wij op 9 december opnieuw een super tof netwerk concept in firma te Vilvoorde. Wij zijn klaar om samen met onze medeondernemers de feestdagen goed in te zetten. Who's in?

WAT IS HET JUIST?

Om 12u schuiven we samen in een gezellige omgeving aan tafel om te genieten van een heerlijke lunch.
 
Tijdens het eten kan je praten met andere ondernemers en elkaar op een ontspannen manier leren kennen. Lies en Sarah leiden alles in goede banen!
Na het eten leer je in kleine groepjes elkaars zaak beter kennen en worden er ideeën en ervaringen uitgewisseld over populaire topics in de ondernemerswereld.  
12u - 13u30    Lunch
13u30 - 15u    Netwerkoefeningen
15u- 16u         After talk

CANTINE_15-09 127.jpg
IMG_6355.jpg

is dit voor mij?

Of je nu een ervaren ondernemer bent die al 10 jaar bezig is of net gestart bent in bijberoep, je bent van harte welkom!
 
Het is altijd waardevol om andere ondernemers te leren kennen. Je krijgt de kans om nieuwe contacten te leggen en om met gelijkgestemden te praten die helemaal begrijpen hoe het is om te ondernemen.
Vind je het toch wat eng? Geen probleem! Bijna alle deelnemers hebben elkaar nog nooit ontmoet dus het is voor iedereen wat spannend. Wij zorgen ervoor dat je goed ontvangen wordt zodat jij je hierover geen zorgen hoeft te maken.

waar gaat de brunch door?

De brunch zal doorgaan in firma te Vilvoorde. Firma is een prachtige locatie met veel licht én bovendien de plek waar het kantoor van The Social Club gevestigd is.
 
Wij vinden het hier fijn vertoeven en willen jou ook kennis laten maken met deze aangename en verfrissende plek

C746096A-D717-40E1-AC83-67A01C77CE28.jpg
CANTINE_15-09 132.jpg

menu & prijs

De lunch zal bestaan uit een gevarieerd buffet van heerlijke en gezonde gerechten. Ook zullen er verschillende vegan opties beschikbaar zijn. Naast deze heerlijke gerechten krijg je warme en koude dranken aangeboden.
De prijs voor de lunch en het netwerk bedraagt 99 euro (excl. btw) en is 100% aftrekbaar.

wie doet de begeleiding?

Wij zijn Sarah en Lies en graag ontvangen we jou met open armen zodat jij op een ontspannen manier kan deelnemen aan de gesprekken tijdens de brunch en in kleinere groepjes.
Wij vinden het belangrijk om ondernemers dichter bij elkaar te brengen door in te zetten op een toegankelijk en kleinschalig event waar iedereen welkom is.
Wij kijken alvast uit naar jouw komst!

IMG_6447.jpg
bottom of page