top of page

(re)build your business

Hét volledige coachingstraject om jouw business te transformeren

(re)Build Your Business is een persoonlijk 1-1 coachingsprogramma  waarin we samen met jou aan de slag gaan om je business te transformeren in een winstgevend bedrijf waar je energie van krijgt!
De deuren zijn open. Je kan instappen wanneer jij er klaar voor bent. 
Heb je vragen over dit traject of wil je ons beter leren kennen? Boek dan gerust een gratis intake gesprek op een moment dat voor jou past. 

of

BYB - Omslag.png

Voor ondernemers die écht vooruit willen

Succesvol ondernemen, hoe doe je dat?

 

Het is vaak niet evident om een business op te bouwen. Het internet staat vol met 'succesformules' en mensen rondom je strooien met 'goed advies'.

 

We begrijpen als geen ander hoe overweldigend en alleen ondernemen soms kan aanvoelen. Het is dan ook logisch dat je het niet alleen hoeft te doen! Laat je ondersteunen zodat jij je kan focussen op wat écht belangrijk is!

We hebben afgelopen jaren vele ondernemers mogen begeleiden en kwamen tot de conclusie dat er nood is aan een gestructureerd coachingstraject in drie fases om je bedrijf overzichtelijk en winstgevend te maken. 

Zo kwam het (re)Build Your Business Traject tot stand!

Hét traject dat je nodig hebt als je je business wilt transformeren d.m.v. private coaching en advies op maat!

Wil jij ook:

Een duidelijk plan en een visie die je kan volgen

Licht en rustig ondernemen op je eigen voorwaarden

Correct je prijzen berekenen en je omzet verhogen

Goede klanten aantrekken én binnenhalen

Loop jij als ondernemer wel eens tegen onderstaande obstakels aan?

1.

Jij bent ondernemer geworden om vrijheid te ervaren, maar momenteel voel je je allesbehalve vrij.

2.

Je voelt je alleen en hebt geen zin in online cursussen of groepsprogramma's, maar wilt echt persoonlijke begeleiding en advies.

3.

Je werkt de klok rond maar houdt aan het einde van de rit niet voldoende over. 

4.

Je wordt overspoeld door alle informatie online en wilt graag gestructureerd je bedrijf optimaliseren zodat je eindelijk vanuit rust kan ondernemen.

5.

Je wilt aan alle aspecten van je business werken. Zowel je aanbod, je bedrijfsstructuur als je financiën hebben aandacht nodig. Ten slotte wil je makkelijker verkopen aan klanten die jou energie geven!

6.

Je wilt er écht voor gaan en resultaten boeken, maar je vindt het belangrijk om authentiek te blijven en geen marketingmachine te worden. 

We weten hoe DAT voelt...

Het is ook daarom dat we besloten hebben om een volledig business traject te ontwikkelen dat ervoor zal zorgen dat je geld kan verdienen terwijl er rust heerst in je hoofd.

 

(re)Build Your Business is een 1-1 coachingsprogramma waarin je samen met ons stapsgewijs op weg gaat. En jij kiest zelf het tempo

IMG_3442 (1).jpg

Hoe zou je je voelen als dit de realiteit was...

1.

Je hebt een ijzersterk fundament waardoor je weet waar je voor staat en waar je de komende maanden en jaren naartoe werkt. 

2.

Je weet duidelijk wie je doelgroep is en je hebt een aanbod waar je zelf 100% achter staat en waar je de juiste klanten mee aantrekt.

3.

Je hebt overzicht én inzicht in je cijfers. Je bepaalt zelfzeker je prijzen, communiceert er met vertrouwen over en je weet hoe je je omzet kan verhogen.

4.

Je kan knopen doorhakken en actie ondernemen door op een constructieve manier met zelfsabotage en twijfel om te gaan.

5.

Je voelt je gesteund met twee coaches aan je zijde die jou doorheen het gehele proces begeleiden.

6.

Je zet marketing in op een efficiënte manier die bij je past waardoor je gemakkelijk de juiste klanten binnen haalt. 

of

Schermafbeelding 2022-07-27 om 14.38.03.png

"Als je je weg nog wat aan het zoeken bent & voelt dat je ondersteuning nodig hebt, écht niet twijfelen. Lies & Sarah denken echt kei hard mee met je business & doen je verplicht stilstaan met hoe je kan groeien - en welke opportuniteiten er nog voor het grijpen liggen, zonder je te hard te pushen."

- Laura from the Desert, content creator & PR Manager

Nya - Curl Studio

Hoe ziet het traject er juist uit?

START 

FASE 1: BUSINESS FUNDAMENTALS

We beginnen met de basis van jouw bedrijf. We maken een interactief businessplan op zodat jij exact weet waar je bedrijf voor staat, waar je naartoe wilt en wie je ideale klant is. Daarnaast analyseren we jouw huidige manier van werken en kijken we hoe we dit kunnen optimaliseren. Op basis van het business model dat bij jou past, creëer je een onweerstaanbaar aanbod waar je ideale klanten alleen maar volmondig 'Ja!' op kunnen zeggen.

Praktisch?

 • Werkdocument

 • 1 coaching call van 2 uur

 • 1 coaching call van 1,5 uur

 • 1 coaching call van 1,5 uur 

FASE 2: FACE YOUR FINANCE

 

Wanneer je aanbod op punt staat is het tijd om je kostenstructuur te bestuderen, je prijzen juist te zetten en financiële doelen te stellen. We werken samen aan een strategie om je omzet te verhogen en je verdienmodel te optimaliseren. We houden hierbij niet enkel rekening met je bedrijf, maar ook met je levensstijl. Tijd voor overzicht en financiële vrijheid!

Praktisch?

 • Werkdocument

 • 1 coaching call van 1,5 uur

 • 1 coaching call van 1,5 uur

FASE 3: SALES & MARKETING

 

Je hebt de nodige stappen ondernomen om je business te structureren op een manier die bij jou past. Nu wordt het tijd om je sales gesprek te optimaliseren en een marketing plan op te stellen waar jij je goed bij voelt en dat ervoor zorgt dat je de juiste doelgroep bereikt. We leren je alles wat je moet weten over marketing en sales. Daarna is het aan jou om te kiezen hoe je dit wilt inzetten op een authentieke manier zodat je gemakkelijk kan verkopen!

Praktisch?

 • Werkdocument 

 • E-book 'Boost je business via Instagram'

 • 1 coaching call van 1,5 uur

 • 1 coaching call van 1,5 uur

 • 1 coaching call van 1,5 uur 

EINDE 

 

Je plant de coaching calls zelf in op momenten die voor jou passen. Tussendoor word je via mail opgevolgd.

Samen met twee business coaches, elk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied, ga je aan de slag om je bedrijf wendbaar en winstgevend te maken.

 

Ben je een tartende of ervaren ondernemer? In beide situaties is het waardevol om je bedrijf strategisch te organiseren en ervoor te zorgen dat je winst kan maken zonder jezelf op te branden.

In dit exclusieve private coaching traject krijgt je onderneming de volledige aandacht die het verdient en ook jij als ondernemer krijgt de kans om stapsgewijs op een slimme manier aan je zaak te werken zodat je authentiek kan ondernemen!

Wil je de modules graag als deeltraject volgen? Neem dan contact op met ons voor meer informatie.

 

Dit traject is voor jou als:

 

Je graag persoonlijk begeleid wordt en graag input ontvangt van twee coaches die meewerken aan jouw bedrijf.

 

Je een sterk en authentiek bedrijf wilt uitbouwen.

Je rust in je hoofd en overzicht in je zaak wilt.

Je grote stappen vooruit wilt nemen op een gestructureerde manier.

Je interesse hebt om online klanten aan te trekken en je omzet te verhogen.

Dit traject is niet voor jou als:

Je zelf geen actie wilt ondernemen en verwacht dat alles voor jou gedaan wordt.

Je liever alleen aan de slag gaat.

Je jezelf niet 100% wilt inzetten. Wij staan helemaal voor je klaar, maar het is belangrijk dat je zelf ruimte vrij maakt om ààn je bedrijf te werken.

wie zijn jouw coaches?

LIES 

 

Lies behaalde haar master Handelsingenieur aan de KU Leuven en besloot hierna voor een stage naar het buitenland te vertrekken. Na een eerste werkervaring in Shanghai, ging ze aan de slag bij een start-up als vertegenwoordiger. Een jaar later werkte ze als Area Sales Manager bij BNP Parisbas Fortis Factor. Met behulp van een coach, slaagde ze erin om op korte tijd grote stappen vooruit te zetten. Al snel werd het voor haar duidelijk dat ze  als zelfstandig content creator en business consultant wilde werken.

"Ik ontdekte redelijk snel dat ik nood had aan een job waar ik energie van krijg. Voor mij is dat oa mezelf verdiepen in cijfers. Meten is weten. Maar iedereen is anders. Daarom vind ik het erg waardevol om je prijzen te gaan zetten op basis van je eigen levensstijl. Daarnaast hou ik van een sterke branding & stijlvolle lay-out. Daar wordt iedereen toch gewoon vrolijk van?"

IMG_3348.jpg
IMG_3323.jpg

SARAH

 

"Ik help mensen in hun kracht zetten zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten. Je kan alle informatie in de wereld bezitten, maar het zijn de motivatie en de goesting die ervoor gaan zorgen dat je actie onderneemt en fenomenale resultaten kan neerzetten. Het liefst ga ik stap voor stap met jou aan de slag om je doelen te bereiken."

Sarah behaalde haar master Logopedische en Audiologische wetenschappen aan de KU Leuven en besloot daar een specifieke lerarenopleiding aan toe te voegen. Momenteel volgt ze het postgraduaat Inspirerend coachen aan Artevelde Hogeschool. Ze is hiernaast al meer dan 6 jaar zelfstandige om al haar passies te kunnen uitoefenen zoals modellenwerk, styling en social media marketing.

of

WAT IS DE KOSTPRIJS?

1 x 4995 EUR

Op deze manier betaal je 1 keer 4495 EUR (excl BTW). Het voordeel van deze eenmalige betaling?

Je kan gebruik maken van de KMO-portfeuille en ontvangt zo tot 30% korting. Hierdoor betaal je slechts 3496,5 EUR voor het volledige coaching traject.

3 x 1665 EUR

Heb je financieel wat meer ademruimte nodig? Dan kan je ervoor kiezen om in 3 keer te betalen. Elke maand betaal je op die manier 1665 EUR (excl BTW) gedurende 3 maanden. Deze termijnbetalingen starten vanaf het moment waarop je je inschrijft.

6 x 832,5 EUR

Spreid je graag de instapprijs over 6 maanden? Ook dat kan! Elke maand betaal je op die manier 832,5 EUR (excl BTW) gedurende 6 maanden. Deze termijnbetalingen starten vanaf het moment waarop je je inschrijft.

Banner - TSC-2.png

The Social Club is een geregistreerd dienstverlener bij het Vlaams Gewest voor opleiding.  Hierdoor kan je beroep doen op de kmo-portefeuille*, een maatregel waardoor je als ondernemer financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren.

Voor ons (re)Build Your Business traject kan je gebruik maken van deze steun.
Wens je korting via KMO-portefeuille te ontvangen?


Schrijf je in voor het traject en kies de betaalmethode 'betalen op factuur'. Stuur vervolgens een e-mail naar team@jointhesocialclub.be met jouw naam, adres en BTW-nummer en dan helpen we je graag verder. Opgelet: Je kan enkel gebruik maken van de subsidie wanneer het inschrijvingsgeld in één keer betaald wordt. Je kan bij gebruik van de KMO-portefeuille dus geen beroep doen op de termijnbetalingen.


* Jouw onderneming komt in aanmerking voor financiële steun indien
je voldoet aan deze voorwaarden. Het BTW-bedrag wordt
 niet gesubsidieerd.

Registratienummer: DV.O244962

Maak gebruik van de KMO-portefeuille

en ontvang tot 30 % korting.

 • Is het (re)Build Your Business Traject iets voor mij?
  Het (re)Build Your Business Traject is speciaal gemaakt voor ondernemers en freelancers (starters of al meerdere jaren ervaring) die diensten en/of producten aanbieden. Als je je bedrijf op vlak van aanbod, financiën, sales en marketing wilt optimaliseren, is dit hét traject voor jou. Je versnelt je groeiproces enorm door je te engageren voor een coachingstraject. Of je nu start of al even bezig bent, er is altijd ruimte voor groei.
 • Hoeveel kost het traject juist?
  We hebben de prijs van het traject bepaald op basis van de waarde die het jou kan opleveren en de tijd die we reserveren om persoonlijk met jou aan de slag te gaan. Tijdens dit traject krijg je toegang tot de kennis die je nodig hebt om je bedrijf winstgevend te runnen op een manier die bij jou past. Zo verdien je je investering gemakkelijk terug en je wint bovendien veel tijd doordat je niet alles zelf moet uitzoeken. Je boekt niet enkel winst op vlak van cijfers, maar ook aan je zelfvertrouwen en motivatie wordt stevig gewerkt. Als je je inschrijft, zet je je 100% in voor je bedrijf waardoor je veel sneller resultaten boekt. De prijs voor dit private coaching traject bestaande uit 3 werkdocumenten (1 per module) en persoonlijke begeleiding gedurende 5 maanden bedraagt € 4995 (excl BTW). Indien je in 1 keer betaalt en voldoet aan de KMO-portefeuille voorwaarden, kan je tot 30 % korting ontvangen op deze totaalprijs. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om in 3 termijnen te betalen (3 x € 1665 excl BTW) of in 6 termijnen ( € 832,5 excl BTW). Indien je beslist om in termijnen te betalen, krijg je de mogelijkheid om de kostprijs te spreiden, maar kan je geen gebruik maken van de KMO-portfeuille. De totaalprijs blijft wel € 4995 (excl BTW) ondanks deze spreiding.
 • Ik ben nog niet gestart, kan ik deelnemen?
  Jazeker! Wij hadden heel graag een traject zoals dit gehad wanneer we van start gingen jaren geleden. We creëerden onder andere dit traject omdat we zelf botsten op het gebrek aan betrouwbare kennis en begeleiding voor startende ondernemers. Als je nog niet gestart bent, neem je juist een grote voorsprong door het volgen van het (re)Build Your Business Traject. Het zorgt ervoor dat je alles zorgvuldig stap voor stap kan uitvoeren en meteen op punt stellen.
 • Ik heb onvoldoende tijd om hieraan deel te nemen.
  We begrijpen je. Je hebt het druk met je zaak, gezin, hobby's... Waar moet je nog de tijd gaan halen om dit traject te volgen? Dan is onze vraag aan jou: Waar wil je volgend jaar staan? Je kan geen winstgevende zaak uitbouwen zonder er tijd aan te besteden. Je zal je nooit 100% klaar voelen en dat is oké. Het belangrijkste is dat je actie onderneemt. Samen gaan we op zoek naar hoe jij je tijd efficiënt kan benutten en je focus kan behouden. Het traject is ook gespreid over 5 maanden zodat je voldoende tijd hebt om alles op jouw tempo te doorlopen. Je plant zelf de coaching calls in op een moment dat voor jou past.
 • Ik heb een winkel of webshop, is dit traject waardevol?
  Dit traject is zeker ook waardevol voor jou. Aangezien het om private coaching gaat bekijken we sowieso jouw business afzonderlijk. We hebben in de module 'Face Your Finance' zelfs een specifiek onderdeel voor ondernemers die producten aanbieden. Hier en daar zal er een klein onderdeel zijn dat minder van toepassing is, maar jij bepaalt zelf mee waarover de coaching calls hoofdzakelijk zullen gaan. We helpen je om stappen te nemen en obstakels te overkomen. Dit is waardevol voor iedereen, of je nu diensten aanbiedt of een webshop hebt.
bottom of page