(re)build your business

Hét volledige coachingstraject om jouw business te transformeren

(re)Build Your Business is een persoonlijk 1-1 coachingsprogramma  waarin we samen met jou aan de slag gaan om je business te transformeren in een winstgevend bedrijf waar je energie van krijgt!
De deuren zijn open. Schrijf je nu in aan early bird prijs!

BYB - Omslag.png

Voor ondernemers die écht vooruit willen

Succesvol ondernemen, hoe doe je dat?

 

Het is vaak niet evident om een business op te bouwen. Het internet staat vol met 'succesformules' en mensen rondom je strooien met 'goed advies'.

 

We begrijpen als geen ander hoe overweldigend en alleen ondernemen soms kan aanvoelen. Het is dan ook logisch dat je het niet alleen hoeft te doen! Laat je ondersteunen zodat jij je kan focussen op wat écht belangrijk is!

We hebben afgelopen jaren vele ondernemers mogen begeleiden en kwamen tot de conclusie dat er nood is aan een gestructureerd coachingstraject in drie fases om je bedrijf overzichtelijk en winstgevend te maken. 

Zo kwam het (re)Build Your Business Traject tot stand!

Hét traject dat je nodig hebt als je je business wilt transformeren d.m.v. private coaching en advies op maat!

Wil jij ook:

Een duidelijk plan en een visie die je kan volgen

Licht en rustig ondernemen op je eigen voorwaarden

Correct je prijzen berekenen en je omzet verhogen

Goede klanten aantrekken én binnenhalen

Loop jij als ondernemer wel eens tegen onderstaande obstakels aan?

1.

Jij bent ondernemer geworden om vrijheid te ervaren, maar momenteel voel je je allesbehalve vrij.

2.

Je voelt je alleen en hebt geen zin in online cursussen of groepsprogramma's, maar wilt echt persoonlijke begeleiding en advies.

3.

Je werkt de klok rond maar houdt aan het einde van de rit niet voldoende over. 

4.

Je wordt overspoeld door alle informatie online en wilt graag gestructureerd je bedrijf optimaliseren zodat je eindelijk vanuit rust kan ondernemen.

5.

Je wilt aan alle aspecten van je business werken. Zowel je aanbod, je bedrijfsstructuur als je financiën hebben aandacht nodig. Ten slotte wil je makkelijker verkopen aan klanten die jou energie geven!

6.

Je wilt er écht voor gaan en resultaten boeken, maar je vindt het belangrijk om authentiek te blijven en geen marketingmachine te worden. 

We weten hoe DAT voelt...

Het is ook daarom dat we besloten hebben om een volledig business traject te ontwikkelen dat ervoor zal zorgen dat je geld kan verdienen terwijl er rust heerst in je hoofd.

 

(re)Build Your Business is een 1-1 coachingsprogramma waarin je samen met ons stapsgewijs op weg gaat. En jij kiest zelf het tempo!

IMG_3442 (1).jpg

Hoe zou je je voelen als dit de realiteit was...

1.

Je hebt een ijzersterk fundament waardoor je weet waar je voor staat en waar je de komende maanden en jaren naartoe werkt. 

2.

Je weet duidelijk wie je doelgroep is en je hebt een aanbod waar je zelf 100% achter staat en waar je de juiste klanten mee aantrekt.

3.

Je hebt overzicht én inzicht in je cijfers. Je bepaalt zelfzeker je prijzen, communiceert er met vertrouwen over en je weet hoe je je omzet kan verhogen.

4.

Je kan knopen doorhakken en actie ondernemen door op een constructieve manier met zelfsabotage en twijfel om te gaan.

5.

Je voelt je gesteund met twee coaches aan je zijde die jou doorheen het gehele proces begeleiden.

6.

Je zet marketing in op een efficiënte manier die bij je past waardoor je gemakkelijk de juiste klanten binnen haalt. 

Rooi Mei 2021 - Fotograaf Birgit Sterckx-0686.jpg

"Het Face Your Finance traject zorgde ervoor dat ik meer controle kreeg over mijn financiën. Ik kreeg het gevoel dat er naar mij geluisterd werd en mee werd nagedacht in functie van mijn onderneming."

Nya - Curl Studio

Hoe ziet het traject er juist uit?

START (januari 2022)

FASE 1: BUSINESS FUNDAMENTALS

We beginnen met de basis van jouw bedrijf. We maken een interactief businessplan op zodat jij exact weet waar je bedrijf voor staat, waar je naartoe wilt en wie je ideale klant is. Daarnaast analyseren we jouw huidige manier van werken en kijken we hoe we dit kunnen optimaliseren. Op basis van het business model dat bij jou past, creëer je een onweerstaanbaar aanbod waar je ideale klanten alleen maar volmondig 'Ja!' op kunnen zeggen.

Praktisch?

 • Werkdocument

 • 1x call van 1,5 uur

 • 1x call van 1,5 uur

 • 1x call van 1 uur 

FASE 2: FACE YOUR FINANCE

 

Wanneer je aanbod op punt staat is het tijd om je kostenstructuur te bestuderen, je prijzen juist te zetten en financiële doelen te stellen. We werken samen aan een strategie om je omzet te verhogen en je verdienmodel te optimaliseren. We houden hierbij niet enkel rekening met je bedrijf, maar ook met je levensstijl. Tijd voor overzicht en financiële vrijheid!

Praktisch?

 • Werkdocument

 • 1x call van 1,5 uur

 • 1x call van 1,5 uur

 • 1x call van 1 uur (indien je producten verkoopt)

FASE 3: SALES & MARKETING

Je hebt de nodige stappen ondernomen om je business te structureren op een manier die bij jou past. Nu wordt het tijd om een marketing en sales plan op te stellen waar jij je goed bij voelt en dat ervoor zorgt dat je de juiste doelgroep bereikt.

We leren je alles wat je moet weten over online marketing en sales. Daarna is het aan jou om te kiezen hoe je dit wilt inzetten op een authentieke manier zodat je makkelijk kan verkopen

Praktisch?

 • Werkdocument 

 • 1x call van 1,5 uur

 • 1x call van 1,5 uur

 • 1x call van 1 uur 

EINDE (mei 2022)

Je plant de coaching calls zelf in op momenten die voor jou passen. Tussendoor word je via mail opgevolgd.

Module 1

Module 1

 

Dit traject is voor jou als:

 

Je graag persoonlijk begeleid wordt en graag input ontvangt van twee coaches die meewerken aan jouw bedrijf.

 

Je een sterk en authentiek bedrijf wilt uitbouwen.

Je rust in je hoofd en overzicht in je zaak wilt.

Je grote stappen vooruit wilt nemen op een gestructureerde manier.

Je interesse hebt om online klanten aan te trekken en je omzet te verhogen.

Dit traject is niet voor jou als:

Je zelf geen actie wilt ondernemen en verwacht dat alles voor jou gedaan wordt.

Je liever alleen aan de slag gaat.

Je jezelf niet 100% wilt inzetten. Wij staan helemaal voor je klaar, maar het is belangrijk dat je zelf ruimte vrij maakt om ààn je bedrijf te werken.

wie zijn jouw coaches?

LIES 

 

Lies behaalde haar master Handelsingenieur aan de KU Leuven en besloot hierna voor een stage naar het buitenland te vertrekken. Na een eerste werkervaring in Shanghai, ging ze aan de slag bij een start-up als vertegenwoordiger. Een jaar later werkte ze als Area Sales Manager bij BNP Parisbas Fortis Factor. Met behulp van een coach, slaagde ze erin om op korte tijd grote stappen vooruit te zetten. Al snel werd het voor haar duidelijk dat ze  als zelfstandig content creator en business consultant wilde werken.

"Ik ontdekte redelijk snel dat ik nood had aan een job waar ik energie van krijg. Voor mij is dat oa mezelf verdiepen in cijfers. Meten is weten. Maar iedereen is anders. Daarom vind ik het erg waardevol om je prijzen te gaan zetten op basis van je eigen levensstijl. Daarnaast hou ik van een sterke branding & stijlvolle lay-out. Daar wordt iedereen toch gewoon vrolijk van?"

IMG_3348.jpg
IMG_3323.jpg

SARAH

 

"Ik help mensen in hun kracht zetten zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten. Je kan alle informatie in de wereld bezitten, maar het zijn de motivatie en de goesting die ervoor gaan zorgen dat je actie onderneemt en fenomenale resultaten kan neerzetten. Het liefst ga ik stap voor stap met jou aan de slag om je doelen te bereiken."

Sarah behaalde haar master Logopedische en Audiologische wetenschappen aan de KU Leuven en besloot daar een specifieke lerarenopleiding aan toe te voegen. Momenteel volgt ze het postgraduaat Inspirerend coachen aan Artevelde Hogeschool. Ze is hiernaast al meer dan 6 jaar zelfstandige om al haar passies te kunnen uitoefenen zoals modellenwerk, styling en social media marketing.

Veelgestelde vragen

Ik onderneem al enkele jaren. Is dit iets voor mij?


Het traject is gemaakt om elk bedrijf te optimaliseren dus ook een onderneming die al een tijdje bestaat. Soms is het nodig om je huidige werking en aanbod te herzien zodat je een nieuwe richting op kan waar jij je goed bij voelt. Het antwoord is dus: ja. Wij helpen ook ervaren ondernemers persoonlijk verder!
Ik ben nog maar net gestart. Kan ik dit traject volgen?


Het voordeel van een startende ondernemer is dat je jezelf veel tijd en moeite bespaart door begeleiding te volgen. Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken of de fouten te maken die vele starters wel maken. Je krijgt de kans om meteen doordachte keuzes te maken waardoor je onderneming een vliegende start kan nemen! Het is dus zeker een goed idee om dit traject te volgen als je nog niet lang bezig bent. Opgepast! Het is wel belangrijk dat je een concept hebt en weet wat je wilt gaan aanbieden.
Hoe lang duurt het traject?


Het gehele traject duurt 5 maanden en loopt van half januari 2022 tot half mei 2022. Je kiest zelf wanneer je de coaching calls inplant dus je hebt de mogelijkheid om het sneller af te ronden indien je dit wenst.
Ik wil het traject wel volgen, maar ik heb geen tijd. Wat nu?


We begrijpen dat het niet eenvoudig is om tijd te maken, maar het is de enige manier om verandering in je zaak te brengen. Je kan je bedrijf niet laten groeien of laten transformeren zonder hier bewust aandacht aan te besteden.
Hoe weet ik of deze coaching iets voor mij is?


Dit traject is gemaakt voor ondernemers die hun bedrijf willen organiseren op een manier waarop zij de vrijheid kunnen ervaren die ze willen. Het is een private coaching traject. Dit betekent dat je persoonlijk 1-1 begeleid zal worden en advies op maat krijgt om je bedrijf te optimaliseren. Het is onze missie om jou te steunen en je de tools te geven om zelf inzicht in je bedrijf te krijgen zodat je meer winst kan maken zonder jezelf uit te putten. Ondernemen vanuit overzicht en rust, dat is waarvoor we gaan! Als dit jou aanspreekt, is het zeker iets voor jou!
Welke resultaten ga ik behalen met deze coaching?


Dit traject is heel waardevol en kan er écht voor zorgen dat jij je doelen bereikt, maar uiteraard kunnen wij je geen beloftes doen omdat alles afhangt van jouw bedrijf én je inzet. Wij geven je alle informatie die je nodig hebt, begeleiden, adviseren en motiveren je, maar uiteindelijk ben jij de persoon die actie moet ondernemen. Wij zien altijd resultaat bij onze members op voorwaarde dat zij de stappen nemen die nodig zijn. Het is prachtig om te zien hoe ze met meer vertrouwen ondernemen, belangrijke knopen leren doorhakken en de vrijheid creëren die ze altijd gewild hebben!