Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn.
Deze lieve mensen delen graag hun ervaring met jou!

reviews

annelies

Nectar Studio

Mijn zaak draaide best goed, als in: mijn agenda stond volgeboekt en ik maakte geen verlies, maar de financiële efficiëntie was ver zoek. Ik zou eigenlijk mijn prijzen moeten verhogen en gaf iedereen ook vriendenkorting omdat ik me bijna schuldig voelde telkens ik een offerte verstuurde.

 

Toen ik in de eerste lockdown in paniek schoot over de toekomst van mijn zaak, contacteerde ik Lies om met haar business-kennis mij overzicht en perspectief te bieden. Na een grondige intake over al mijn inkomsten en uitgaven, maar ook over mijn dromen, ambities en werkritme, kwam ze met een prachtig gestructureerd werkdocument.

 

Het document geeft me niet alleen houvast over hoe mijn activiteiten efficiënt te beheren, maar ook zelfvertrouwen om mijn prijszetting te verantwoorden. Het is extra fijn dat je begeleid wordt door iemand die zelf al deze worstelingen heeft doorgemaakt en zich dus heel goed kan inleven. Ik heb het ondertussen al bij heel wat collega-ondernemers aangeraden!

Annelies Deleu.webp
DSCF5591 (1).jpeg

Michelle 

Intimichi

Naar mijn gevoel is dit een erg inclusieve en efficiënte samenwerking. Op relatief korte tijd kan je erg veel bereiken als je flink je huiswerk maakt tussen calls door. De excel file van Lies is echt een snoepje om overzicht te bewaren, dat wil je niet missen. Je uurtarief rolt gewoonweg uit de file

De sessies brachten me helderheid, overzicht, motivatie, minder angst en meer liefde voor cijfers.

Sandra, TP.jpg

Sandra

Tenue Préférée

Sarah & Lies helpen je verder met al je vragen. Ze stellen je op je gemak en nemen stap voor stap door waar je wil geraken. De handleiding is duidelijk en je kan meteen aan de slag. Ik vond het ook heel leuk om dit alles eerst rustig te kunnen doornemen en daarna nog een vragensessie te hebben.

 

Ondertussen heb ik handige tools om mijn social media beter in te plannen en is mijn leven weer wat rustiger geworden. Mijn social media is constistenter en duidelijker. Zelf ben ik er veel liever mee bezig dan vroeger omdat ik nu ook de juiste handvaten heb. Dat heb ik te danken aan Sarah & Lies van the Social Club!

Ancré.jfif

Kathleen

Ancré Rugs

Lies en Sarah hebben me enorm geholpen met het uitbouwen van mijn merk. Ze geven fijne inzichten en hebben me heel wat tips en tricks bijgeleerd rond sociale media. De ondersteuning van the social club is echt een aanrader als je je sociale media een boost wil geven.

Rosalien

Interieurarchitect

 

Bij het opstarten van mijn eigen interieurbureau merkte ik al snel dat je als zaakvoerder van een eigen bedrijf meerdere skills moet ontwikkelen.

 

Omdat mijn kennis van bedrijfseconomie best beperkt bleek te zijn heb ik de hulp van The Social Club ingeroepen. Zij hielpen me met het opstellen van een uitgebreide en vooral duidelijke kostenstructuur. In de eerste plaats gaven ze me een duidelijk financieel beeld en kreeg ik meer zicht op de toekomst van mijn bedrijf. Daarnaast werd ik door het enthousiasme van The Social Club geprikkeld om meer plezier te halen uit dat financiële en bedrijfeconomische aspect van een onderneming.

 

The Social Club gaf me de kans te meten waar ik voor stond om te weten waar ik naartoe kan groeien! Het is een absolute aanrader om samen te werken met Lies en Sarah. Hier zit in elk geval een heel tevreden ondernemer.

Rosalien B..jpeg
Rooi Mei 2021 - Fotograaf Birgit Sterckx-0056.jpg

nya 

Curl Studio 

 

Omdat ik het als controle freak belangrijk vind om niet voor onverwachte verrassingen te staan, probeerde ik al een tijd meer duidelijkheid te krijgen over mijn financieel plaatje.

 

Zo was ik al meerdere keren een Excel bestand gestart om mijn inkomsten en uitgaven te berekenen. Het lukte me echter niet om een duidelijk, afgewerkt overzicht te krijgen.

 

Ik besloot daarom het Face Your Finance Traject te volgen bij The Social Club. Het is een 1 on 1 traject, wat ik super fijn vind. Ik kreeg het gevoel dat er naar mij geluisterd werd en mee werd nagedacht in functie van mijn onderneming.

 

Het traject zorgde ervoor dat ik meer controle kreeg over mijn financiën. The Social Club heeft mij geholpen om een gegronde prijs op te stellen voor mijn diensten. Nog belangrijker, het gaf mij meer zekerheid en rust in mijn hoofd. Het werkdocument dat ik kreeg tijdens mijn traject, kan ik levenslang gebruiken en aanpassen. Super handig!

 

Ik kan The Social Club alleen maar aanraden, Sarah & Lies zijn toppers!

julievanderhaeghephotography115904.jpg

haike 

Livewire By Haike

 

Lieve Lies en Sarah, Jullie zijn 2 top madammen. Jullie geven energie, vertrouwen, naast scherpe inzichten en kwaliteit. Jullie zijn eerlijk, recht door zee en vooral ondersteunend.

 

Jullie coaching heeft voor mij een wereld die erg eng leek, toegankelijk en overzienbaar gemaakt. Ik raad iedereen die coaching nodig heeft rond zijn social media strategie, aan om met jullie samen te werken. Ik ken nu de mechanismes en heb alle tools in handen om op social media succesvol te communiceren.

DSC_0160.jpg

LORE

L-Burn

 

Door het Build Your Brand traject te volgen heb ik nu een Instagram pagina waar ik ook achter sta. Ik groei stilaan in het werken met Instagram en in het bereiken van nieuwe mensen.

 

De Face Your Finance module zorgde voor inzicht in mijn financiële situatie, inzicht in wat ik kan en mag vragen voor personal training sessies en voor de zelfzekerheid en durf om hierover te communiceren.

 

Elke coachinig call gaf mij een extra boost met nieuwe frisse ideeën. Je denkt op een bepaald moment dat alles op punt staat en niets meer beter kan, maar na elke sessie werd ik geprikkeld om toch nog meer te optimaliseren en actie te ondernemen. 

power_to_embrace_floorknuyt_tatanab_468361.jpeg

TATIANA
Tawell 

Als je even terug stil staat en naar de essence gaat, begin je weer met volle moed en de nodige confidence. Sarah heeft mij hier mega mee geholpen, ook door haar inzichten en gedachtes komen er weer nieuwe, verfrissende ideeën bij die jouw zaak kunnen helpen. Lies en Sarah zijn zo'n competente vrouwen, ze luisteren, willen het beste voor jou en hebben zelf ook ideeën en inzichten die waardevol zijn. Ze geven je de nodige confidence boost. Absolute aanrader!

Tineke-by-Leentje-loves-Light-140-1000.jpg

tineke
Wander

Even om te laten weten dat ik echt zo veel deugd heb gehad van jullie coaching! Het helpt me enorm om te beslissen tegen welke projecten ik ja zeg en welke niet. Ik heb nu mijn target voor de externe workshops al gehaald voor de komende 5 maanden. Dit geeft zoveel ademruimte financieel, maar ook echt goesting om mijn praktijk nu echt neer te zetten zoals ik het wil. Zo blij dat mijn ondernemersverhaal eindelijk richting en vorm krijgt." en Sarah hebben me enorm geholpen met het uitbouwen van mijn merk. Ze geven fijne inzichten en hebben me heel wat tips en tricks bijgeleerd rond sociale media. De ondersteuning van the social club is echt een aanrader als je je sociale media een boost wil geven.

wim

Chinability

Ik volgde coaching bij Sarah & Lies om meer inzicht te krijgen in mijn eigen product. Ik was erg onder de indruk door de gedrevenheid van The Social Club & hun geduld tijdens de coaching.

Ik betrapte er mezelf op dat ik na de coaching call met Sarah er de rest van de dag meer relaxed en gelukkiger bijliep.

Wim%20Polet_edited.jpg