top of page

BUSINESS fundamentals

Personal 1-1 Business Coaching Program

Business Fundamentals is een persoonlijk 1-1 coachingsprogramma  waarin we samen met jou aan de slag gaan om de basis van je business te verankeren. Want zonder stevig fundament kan je nu eenmaal niet groeien.

Business

FundamentalS

Voor ondernemers die

écht vooruit willen

2.png

Alles begint bij je fundament, jouw basis als bedrijf. Wie ben je? Waar sta je voor? Het zijn vragen die je jezelf misschien al eens gesteld hebt, maar je waarschijnlijk nog niet echt in detail uitschreef.

Je kan namelijk pas beginnen met verkopen als je duidelijk weet wat je gaat verkopen en aan welke doelgroep. Aan de hand van een fundamentals plan bouwen we samen een sterke basis voor je bedrijf. Zodat je daarna succesvol kan blijven groeien.

Loop jij als ondernemer wel eens tegen onderstaande obstakels aan?

1.

Wanneer je vertelt aan anderen wat je doet, moet je zoeken naar de juiste woorden om je business duidelijk uit te leggen.

2.

Je neemt al het werk aan dat je aangeboden krijgt en hebt het gevoel dat je niet de juiste klanten aantrekt.

3.

Je hebt geen duidelijke visie waardoor het soms voelt alsof je niet vooruit gaat. Je bent op zoek naar richting en doelen.

4.

Je past je aanbod regelmatig aan omdat het lijkt dat elke klant iets anders wilt of je hebt het gevoel dat je aanbod nog niet helemaal in lijn ligt met wat je eigenlijk wilt aanbieden.

5.

Je hebt het gevoel dat je er altijd alleen voor staat en hebt geen nood aan online cursussen of groepsprogramma's, maar wilt echt persoonlijke begeleiding en een klankbord.

6.

Je bent nog maar net gestart en wilt meteen dat alles goed verloopt. Je wil niet alles zelf doen en zou wel feedback van een professional kunnen gebruiken.

We weten hoe DAT voelt...

Het is ook daarom dat we besloten hebben om een coachingsprogramma te ontwikkelen dat ervoor zal zorgen dat je een duidelijk beeld krijgt van je eigen business zodat je ook gemakkelijk kan blijven groeien.

 

Business Fundamentals is een 1-1 coachings- en adviesprogramma waarin je samen met Sarah stap voor stap de essentiële basis van je business uitwerkt.

D410A97A-DFA2-4BBE-B824-28B50C7053F0.JPG

Hoe zou je je voelen als dit de realiteit was...

1.

Je weet exact waarvoor jij en je bedrijf staan en waar je naartoe gaat. Je hebt je in de markt geposistioneerd en je jaagt gemotiveerd je doelen na.  

2.

Je weet wie je ideale klant is en kan deze klanten op de juiste manier bereiken.

3.

Je hebt een aanbod waar je 100% achter staat en waar je ideale klant op zit te wachten.

4.

Je gebruikt de juiste taal om te communiceren over jouw naar de buitenwereld zonder dat je hierover moet nadenken.

5.

Je voelt je gesteund door een coach en marketing expert aan je zijde die jou met 100% inzet helpt en ondersteunt.

Hoe ziet het traject er juist uit?

Module 1

Module 1

Visual Chart Page Iteration 5 (2).png

jij krijgt:

  • Een werkdocument met alle informatie en oefeningen die je nodig hebt.

  • Persoonlijke 1-1 begeleiding in de vorm van 3 coachingsgesprekken van 1,5 uur waarin we samen aan de slag gaan en je het nodige advies krijgt.

  • Feedback op oefeningen via mail.

The Social Club_c_The Fresh Light_055.jpg

​Sarah begeleidt jou gedurende het volledige traject om samen de basis van jouw bedrijf duidelijk uit te werken.

Het traject duurt 4-6 weken. Je kiest zelf of je eventueel sneller wilt gaan of juist meer tijd wilt nemen.

 

Dit traject is voor jou als:

 

Je graag persoonlijk begeleid wordt om een sterke basis voor je bedrijf uit te bouwen.

 

Je overzicht wilt over waar je voor staat en wat je naar buiten brengt.

Je duidelijke doelen wilt stellen zodat je weet waar je de komende maanden en jaren naartoe werkt.

Je grote stappen vooruit wilt nemen op een gestructureerde manier.

Je graag een klankbord hebt voor je ideeën en samen met een marketing coach wilt kijken wat jij en je bedrijf nodig hebben.

Dit traject is niet voor jou als:

Je geen interesse hebt om een stevige basis uit te bouwen.

Je zelf geen actie wilt ondernemen en verwacht dat alles voor jou gedaan wordt.

Je liever alleen aan de slag gaat.

wie is jouw coach?

SARAH 

 

Sarah behaalde haar master Logopedische en Audiologische wetenschappen aan de KU Leuven en besloot daar een specifieke lerarenopleiding aan toe te voegen. Het helpen en coachen van mensen is haar passie waardoor ze ook besloot om het postgraduaat Inspirerend coachen aan Artevelde Hogeschool te volgen.

 

Ze is daarnaast al meer dan 6 jaar zelfstandige om al haar passies te kunnen uitoefenen zoals modellenwerk, styling, bloggen en  social media marketing. Door zelf te bloggen en extra opleidingen te volgen, verwierf ze heel wat ervaring in digitale marketing. Die kennis in combinatie met haar passie voor coachen zet ze graag in om andere ondernemers te helpen.

IMG_3323.jpg

WAT IS DE KOSTPRIJS?

1 x 1499 EUR

Op deze manier betaal je 1 keer 1499 EUR (excl BTW). Het voordeel van deze eenmalige betaling?

Je kan gebruik maken van de KMO-portfeuille en ontvangt zo tot 30% korting. Hierdoor betaal je slechts 1049.3 EUR voor het volledige coaching traject.

3 x 500 EUR

Heb je financieel wat meer ademruimte nodig? Dan kan je ervoor kiezen om in 3 keer te betalen. Elke maand betaal je op die manier 500 EUR (excl BTW) gedurende 3 maanden. Deze termijnbetalingen starten vanaf het moment waarop je je inschrijft.

Banner - TSC-2.png

The Social Club is een geregistreerd dienstverlener bij het Vlaams Gewest voor opleiding.  Hierdoor kan je beroep doen op de kmo-portefeuille*, een maatregel waardoor je als ondernemer financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren.

Voor ons (re)Build Your Business traject kan je gebruik maken van deze steun.
Wens je korting via KMO-portefeuille te ontvangen?


Schrijf je in voor het traject en kies de betaalmethode 'betalen op factuur'. Stuur vervolgens een e-mail naar team@jointhesocialclub.be met jouw naam, adres en BTW-nummer en dan helpen we je graag verder. Opgelet: Je kan enkel gebruik maken van de subsidie wanneer het inschrijvingsgeld in één keer betaald wordt. Je kan bij gebruik van de KMO-portefeuille dus geen beroep doen op de termijnbetalingen.


* Jouw onderneming komt in aanmerking voor financiële steun indien
je voldoet aan deze voorwaarden. Het BTW-bedrag wordt
 niet gesubsidieerd.

Registratienummer: DV.O244962

Maak gebruik van de KMO-portefeuille

en ontvang tot 30 % korting.

bottom of page